Како ти изгледа вечерната прошетка по снегот, кога другарите ти се будали?

Му спремиле мало, хорор изненадување.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.