Како вистинска плавуша те кани на пица?

Како што веќе претпоставувате, не месила, дури не ни нарачала пица :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.