Како вози ТВ водителот Џејмс Корден, додека снима интервју во автомобил со Џастин Бибер?

Човекот го има едно од најпопуларните ТВ шоуа во САД, со концепт на Ивце Пивце од пред 10 години, односно има прави интервју на гостите додека се возат во автомобил.

Еден случаен минувач го фати на дело, дека воопшто не вози, туку има специјална филмска опрема, а тој само глуми, што крена голема галама кај публиката.