Како жителите на руското гратче Северо-Курилск одат на работа зимно време?

Во гратчето наврнало снег повеќе од висината на просечен човек, па одењето на работа е вистински предизвик. Но, луѓето се навикнати, па не се откажуваат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!