Како звучи ракијата?

Секоја течност во кристална чаша дава звук, а еве како звучи ракијата во споредба со обична вода.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.