Каков Биткоин, какви долари и евра? Денес најбогат е оној кој има ваква валута во џебот!

Шегите на тема коронавирус не престануваат :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.