Каков е животот на обичните семејства во карантин? Многу интересна серија од 15 фотографии направени со дрон

Работата на литванскиот фотограф Адас Василијаускас исто така страдала поради карантинот, па тој смислил начин како да работи во вакви услови и да ѝ се посвети на уметничката фотограафија. Фотографот искористи дрон за да покаже каков е животот на обичните семејства во карантин.