Каков им е животот на шизиците, кои си фатиле девојки преку Инстаграм?

„Келнер, јас го нарачав ова!“

„А како го добив ова? Не ми е јасно!“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.