Каков ќе им биде животот на младите во Македонија после најавениот економски бум во 2021

Бидејќи власта официјално најави на што ќе биде ставен акцентот, видеото е повеќе од логично.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.