Каква е оваа вежба и за што е корисна?

Фитнесот е забавен, особено кога има вакви креативни вежбачи во салата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.