Каква публика имаш ако отидеш да играш билијард во Узбекистан?

Веројатно многу малку сте слушнале за државата од централна Азија со 32 милиони жители, а уште помалку за нивните девојки. Да погледнеме каква е атмосферата во ноќните клубови таму.