Каква стручна литература чита во возот оваа фина, културна и интелигентна дама?

Никој учен не се родил, но затоа постои литературата нели, да учиме и да се надградуваме.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.