Какви компири се раѓаат во Македонија во 2020, годината која не престанува непријатно да изненадува

Автор: Мики Столески

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.