Какви маски, какви глупости? Нема подобра заштита од коронавирус од големо пластично шише

Велат влегувал и преку очите?! Како ќе се заштитите од тоа со вашите фенси маски а? Бабата нема гајле, си нашла со телефонот направи сам финта на интернет :).