Какви работи предвидоа Симпсонови?

Анимираната серија за возрасни на сите им остави впечаток дека некој одамна веќе знае што ќе се случува со светот, а еве и неколку примери дека тоа е така.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.