Какви се познатите личности од Македонија и светот на 4-те познати социјални мрежи?

Секој си има своја верзија за одредена пригода. Познатата Доли Партон направи предизвик кој стана познат со молскавична брзина. Предизвикот Доли Партон се состои од тоа како изгледате за: Линктин, Фејсбук, Инстаграм и Тиндер.

Со оглед на тоа што првата опција ве опишува како деловна личност, а последната како љубовник колажите можат да бидат прилично смешни. Еве како познатите личности од  светот, станаа „жртви“ на овој предизвик, но и македонските, кои можете да ги погледнете на крај: