Какви се Швеѓанките во филмовите, а какви кога ќе дојдат во Скопје?

Автор: @karafilio

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.