Какво е ова суштество и зошто не е на својата ,,планета”?

Навистина изгледа морничаво, како некој гуштер, но немаме видено нешто слично.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.