Камена куќа од соништата на италијанските Алпи

Оваа камена куќа јасно покажува дека традицијата и модерното не само што можат добро да се сложуваат, туку и да се зајакнат едно со друго. Од надвор куќичката изгледа како традиционална колиба типична за областа, но архитектот се надминал внатре и ја претворил во современо живеалиште.