Камерманот добро си ја знае работата, но девојката го примети

Работата на камерманите воопшто не е лесна, затоа што некогаш треб да снимате акциони сцени, опасни ситуации итн. Понекогаш пак треба само да снимате интервју, но како да ја задржите камерата во исправена положба, кога девојка со такво деколте е пред објективот?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.