Камерманот на FOX има други приоритети денес

Или сакаше на свој начин да ѝ даде комплимент на колешката, или едноставно заспа позади камерата. Во секој случај, „Отпуштен си!“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.