Камион предизвикал сообраќајка и бега од полицијата на автопатот кон Париз

Да видиме дали ќе плати патарина?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!