Кампувањето во Африка е екстремно, екстремно лоша идеја

Африка е чудесен континент за авантура, но можеби е попаметно да се сместите во хотел, затоа што авантурата може да ви биде малку поекстремна од планираното.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!