Канаѓаните се натпреваруваат за најдобра замрзната фризура и ова се 20-те најдобри

Секоја зима од 2011 година, луѓе од целиот свет се упатуваат кон Канада и прават луди работи таму. Тие скокаат во вода кога надвор е ладно, потоа ја оставаат влажната коса да замрзне додека не стане целосно бела и потоа се фотографираат. И нивната мотивација е прилично едноставна – тие сакаат да земат учество на натпревар за замрзнување на косата.

Ние знаеме дека се избрани 5 финалисти и во тек е последната фаза на гласање. Обидете се да го погодите рангот на овие финалисти и проверете дали сте во право на крајот на статијата!

20.

19.

18.

17.

16.

15.

14.

13.

12.

11.

10.

9.

8.

7.

6.

5.

4.

3.

2.

1.

Ова се редните броеви на 5-те финалисти: 20, 16, 14, 12, 4.