Кандидат за џентлмен на годината: Чекај душо, јас ќе ти помогнам!

И навстина ѝ помогна! Вака се прави тоа!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.