Кандидат за личен фитнес тренер на годината! Тој само ѝ помага на госпоѓата да вежба :)

Ако вашата жена/девојка оди сама на фитнес, не е паметно да го гледате ова видео!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.