Кандидат за мајка на годината првин мисли да си направи видео за социјални мрежи

Наместо да му помогне на детето таа си прави видео.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!