Кантер Страјк Корона верзија?! Големите деца си нашле интересен начин за справување со досадата!

Кој рече дека карантинот мора да биде здодевен?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.