Карантин во едно мало холандско село

Ако очекувавте да видите културни заподноевропски луѓе како цивилизирано си седат во своите домови, се лажете! Бетер се од нас!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.