Карантинот на Симе од Струга во Италија станува се понепредвидлив… Која е оваа згодна плавуша?

Симе си најде забава и ново караантинско хоби да си снима хумористични скечови во дворот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.