Карантински предизвик: Нашминкај се со еден допир на карминот, а потоа нацртај си го знамето на твојата земја на раката

Не е само до предизвикот, туку изгледа на жените им здосади да седат по цел ден по тренерки и несредени.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.