Каратистот ќе ви го открие потегот со кој може да победите во секоја битка

Секој каратист има слаба точка, која не е многу тешко да ја откриеш. Ова е лекцијата по боречки вепштини која никој не ви ја кажува!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.