Касиерката ќе ви објасни што направи анонимниот ХЕРОЈ на ова видео

На светот му се потребни повеќе вакви луѓе! Приказната е следната:

Продавачката ѝ понудила на бабичката на касата да си купи конзерва што била на промоција. Бабата одговорила дека со нејзината пензија не може да си дозволи да си купи конзерва, а би сакала. Купувачот кој бил после неа зел една конзерва, ја платил и додека бабичката бавно си ги собирала работите, тој кришум ѝ ја ставил конзерваата во кошницата.