Кавалерот смисли начин како да ја пренесе својата девојка преку рекичката без да се изводени

Проблемот е како тој потоа да се извлече од улогата на мост :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.