Кавгаџијата има голема уста, но ја отвори кон погрешен човек

Овој му ја затвори со ногата :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!