Ќе треба двапати да ги погледнете овие фотографии пред да донесете заклучок за тоа што се случува тука

Не можете секогаш да им верувате на очите, особено не кога станува збор за фотографии кои се „фатени“ во совршениот моментн.

Демон или сенка за очи?

Добро е што никој не рипна за да ги спаси.

Доналд Трамп кај мене во тоалет.

Оптичка илузија во Париз.

Добра фризура.

Ни нас не ни е јасно…

Срцев удар за 3, 2, 1….

Летачки брод.

Огледало е.

Порсана повеќе отколку што очекувавме.