Ќелавиот во друштвото секогаш „го јаде“, затоа што главата му е магнет за сѐ

Нема коса, нема љутиш!

  • aneta напиша:

    nashiut tache ahahha

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.