Келнер! Каде ми е помфритот!

Знаеш дека си ја нашол вистинската, ако не може да си ги натопи нозете додека се тушира :). Оваа е таква.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.