Керен е кавгаџика, која не сака да носи маска во продавница и мисли дека си ги знае правата, но не заврши баш најславно

Да погледнеме што ѝ се случи на жената која мисли дека ги знае сите закони и живее во измислен свет во кој човечкото достоинство е на прво место.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!