Керен против Керен на патот

Сè беше вербално, додека Керен не реши да плука, што во ова време е најлошото нешто што некој може да ти го направи.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!