Ќерката на Силвестер Сталоне, Софија има 23 години и од ден на ден е сѐ поубва и поуспешна (16 слики)

Софија е средната ќерка на холивудскиот актер Силвестер Сталоне, има 23 години и како и нејзиниот татко, таа покажува афинитети кон ликовната уметност.

Како што знаеме, Силвестер Сталоне сакал да црта уште од младоста, а денес неговите дела се продаваат низ целиот свет и се изложени дури и во музеи.

Изгледа ќерката го наследила талентот за цртање од нејзиниот татко, па и таа зеде четка во рака.

За вксусовите не треба да се дискутира, но повеќето луѓе сметаат дека Софија е најубавата од трите ќерки на Сталоне.

Софија веќе има универзитетска диплома на студиите по комуникации и претприемништво.

Во слободното време работи како фото-модел.

А во последно време е активна и на интернет, со армија од 1 милион следбеници.

Таа одбегнува да потенцира чија ќерка е, но тоа е невозможна мисија, затоа што нејзиниот татко коментира буквално на секоја нејзина објавена фотографија.

Дечко нема од разбирливи причини, како што и самата се шегува:
„Тешко е да запознаеш дечко, затоа што кога ќе дознаат дека татко ти е Рамбо и Роки, тие веднаш бегаат.“