Кичевчанец излегол на вечерна прошетка со домашното милениче

Смејте му се вие, вашите миленичиња ви даваат само љубов, а неговото и љубов и млеко :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.