Кик-бокесрот виде нешто чудно на таванот од салата

Или Свети Петар или Архангел Михаил, трето нема :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.