Кина полека излегува од карантин, па луѓето се упатија кон планините на чист воздух… Но тоа не изгледа така добро како што звучи!

Снимките се направени на влезот на популарното одморалиште, планината Хуаншан, или како што ја викаат Жолтата планина.