Кинеска магија: Цел автобус исчезна, како во земја да пропадна!

Оваа трагична несреќа се случи во градот Сининг, Кина во која автобус исчезна во дупка која се појави додека автобусот стоеше на постојка, по што се случи експлозија. Причината е сè уште непозната, но јасно е дека има 6 мртви, добар број повредени и 10 исчезнати.