Кинеска техника за релаксација им е од голема корист на дамите

Чигонге е кинеска техника за релаксација, дишење и движење. Исто така го подобрува физичкото и психилкото здравје. Очигледно ги опушта и дамите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.