Кинеска туристичка атракција, само за најхрабрите туристи

Деновиве секое патување во Кина е само за најхрабрите туристи, но овде не станува збор за коронавирус, туку за необичниот акционен парк Оку Токи, во Чонгкинг, Кина.

Посетителите на паркот поминуваат по нестабилни мостови на огромна височина и иако сте врзани, сепак крвта ви замрзнува во вените од страв.