Кинеска воена вежба за „тимска доверба“ која ја замрзнува крвта во вените

За војската една од најважните работи е да си верувате на колегите и да можете да се потпрете на нив со вашиот живот во некои од најопасните ситуации. Кинезите многу сериозно го сфатиле овој дел од обуката и затоа решиле да ги туркаат своите војници до максимум.

Војниците се редат на земја и еден од нивните колеги влегува во оклопно возило и тука почнува напнатиот момент.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!