Кинеската империја го возвраќа ударот! Не може еден вирус да уништи нација стара повеќе од 4000 години!

И покрај фактот дека вестите за кинескиот коронавирус сè уште не се охрабрувачки, вакви видеа од Кина почнаа да се појавуваат на Интернет. Добрата вест во целото ова е што дури и кога се во таква тешка ситуација, луѓето сè уште имаат чувство за хумор.