Кинески специјалитет на денот: Пресна, штотуку уловена јагула во соја сос

Готвењето е малку проблематично затоа што јагулите многу мрдаат, па затоа не се препорачува да го правите ова дома.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.